Informacja
-
Autor tematu - Administrator
Informacja
Jeśli zapomniałeś danych logowania.
Nie otrzymałeś maila z linkiem do aktywacji napisz tutaj. (Wcześniej sprawdź folder SPAM na swojej poczcie)
Masz problem z zalogowaniem się.
Nie ma potrzeby zakładania drugiego konta.
Pamiętaj żeby poddać swój adres e-mail lub nazwę użytkownika, ułatwi to proces pomocy z logowaniem.
Nie otrzymałeś maila z linkiem do aktywacji napisz tutaj. (Wcześniej sprawdź folder SPAM na swojej poczcie)
Masz problem z zalogowaniem się.
Nie ma potrzeby zakładania drugiego konta.
Pamiętaj żeby poddać swój adres e-mail lub nazwę użytkownika, ułatwi to proces pomocy z logowaniem.
Jeśli chcesz mi podziękować za to co robię, kliknij tutaj
Dotacja
Dotacja
Informacja
Witam
Zapomnialem hasla , jednak nie dostaje maila z opcja przypomnieina /zmiany
Prosze o sprawdzenie tego
Login: inss
jk.inss@gmail.com
Zapomnialem hasla , jednak nie dostaje maila z opcja przypomnieina /zmiany
Prosze o sprawdzenie tego
Login: inss
jk.inss@gmail.com
-
Autor tematu - Administrator
Informacja
Niestety ale taki użytkownik nie istnieje w naszej bazie.amelinium990 pisze: ↑sob 14 wrz 2019, 20:03 Cześć.
Zapomniałem hasło a nie przyszedł email.
Login: amelinium990
Jeśli chcesz mi podziękować za to co robię, kliknij tutaj
Dotacja
Dotacja
-
Informacja
@cvxcvx
Dzień dobry,
mój login to Gejus. Troszkę się udzielałem, ale straciłem dostęp do moich danych logowania przez format. Proszę o pomoc w odzyskaniu konta. Nie pamiętam jaki email był użyty przy rejestracji i nie pamiętam hasła.
Dzień dobry,
mój login to Gejus. Troszkę się udzielałem, ale straciłem dostęp do moich danych logowania przez format. Proszę o pomoc w odzyskaniu konta. Nie pamiętam jaki email był użyty przy rejestracji i nie pamiętam hasła.
Ostatnio zmieniony śr 29 sty 2020, 17:04 przez Olek, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Informacja
Okej, zrobiłem prośbę o reset hasła. Po kilku godzinach przyszedł mail z linkiem, ale po kliknięciu na niego przenosi mnie na forum, gdzie daje mi wiadomość "Dostarczony klucz aktywacji jest nieprawidłowy."
Próbowałem jeszcze raz zresetować hasło, ale nie dochodzą żadne wiadomości email. Sprawdzam spam.
Próbowałem jeszcze raz zresetować hasło, ale nie dochodzą żadne wiadomości email. Sprawdzam spam.